Uw kind groeit en ontwikkelt zich razendsnel. Wij zorgen voor een veilige omgeving waar uw kind op z’n gemak is. Een omgeving waar uw kind kan groeien, nieuwe dingen kan proberen en zich sociaal kan ontwikkelen.

DagopvangBSO

Ieder kind is uniek. Onze pedagogisch medewerkers hebben aandacht voor ieder kind en weten hoe ze met kinderen om moeten gaan, van baby’s tot oudere kinderen. Door veel tijd met de kinderen door te brengen weten onze medewerkers op welke manier uw kind uitgedaagd kan worden, maar ook wanneer het tijd nodig heeft om even rustig alleen te spelen. Wij werken met een vast team, zodat er voor u en uw kind altijd een vertrouwd gezicht te vinden is.

"Dankzij rust, persoonlijke aandacht, stabiliteit en veel gezelligheid geven we de kinderen het gevoel van ‘thuiskomen’ bij Kinderopvang Flakkee."

– Eigenaresse Monique

Dagopvang

Annelies Bom- den Boer

Ik ben Annelies, ik woon in Oude-Tonge samen met mijn man Leen en onze kinderen Fenna, Jurre en Melle. Ik ben al 11 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik vind het fijn om een stukje in de opvoeding en verzorging van jullie kinderen te mogen bijdragen en de ontwikkeling van dichtbij te mogen volgen, dit is bij ieder kind weer uniek en op hun eigen tempo.

Ik vind het belangrijk om lol te hebben in mijn werk, met collega’s en vooral met de kinderen.

Nicole van der Bok

Mijn naam is Nicole van der Bok. Ik woon samen met mijn man en twee dochters in Middelharnis. Ik vind het fijn om een stukje te mogen bijdragen aan het opvoeden van de kinderen en vooral te genieten van de kinderen. Dat kinderen zich op hun eigen manier en tempo ontwikkelen vind ik belangrijk en ik vind het fijn daar een steentje aan bij te mogen dragen.

Judith Verhage

Mijn naam is Judith Verhage en ik woon in Dirksland. In mijn vrije tijd geef ik free run lessen en vind ik het leuk om iets lekkers te bakken. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, omdat het zo afwisselend is. Ik vind het fijn om ze te verzorgen, met ze mee te spelen en vooral ze te zien opgroeien. Ook vind ik het bijzonder om bij te mogen dragen aan hun ontwikkeling.

Lizzy

Ik ben Lizzy en ik woon in het mooie Dirksland samen met mijn vriend en onze drie vogeltjes.
De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de kinderopvang. Ik ben hiermee begonnen toen ik in mijn afstudeer jaar van SPH zat. Echter heb ik ervoor gekozen om ook na het afronden van mijn studie te blijven werken in de kinderopvang.
Het feit dat ik een aantal dagen in de week het kindje van de ander mag verzorgen, mag zien opgroeien en ontwikkelen en deels de normen en waarden bij mag brengen vind ik ontzettend waardevol. Verder nog kort over mij: ik hou enorm van de natuur en ga dan ook graag een eind wandelen of fietsen. Daarnaast kom ik graag in Disneyland Parijs en heb ik elke Disneyfilm ondertussen al zo’n 3x gezien. Als laatste vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, ik maak bellypaints op zwangere buiken en ik teken erg graag.

BSO

Ivana van Diemen

Mijn naam is Ivana en ik woon samen met mijn vriend en mijn 3 hondjes in Dirksland. Mijn hobby’s zijn dan ook lekker wandelen op het strand of in het bos. Wat ik belangrijk vind is kinderen op  een positieve manier begeleiden en ze zoveel mogelijk dingen bijleren. Buiten zijn met de kinderen vind ik heel erg fijn. Ook vind ik het erg leuk om te knutselen  en spelletjes te spelen. Ik zorg altijd dat er genoeg keuze is en kinderparticipatie vind ik erg belangrijk.

Tessa Ditsvoort

Mijn naam is Tessa Ditvoorst en ik woon in Stellendam. Naast mijn werk als freelance schrijver, vind ik het fijn om actief bezig te zijn. Wandelen en hardlopen doe ik graag. Ook werken met kinderen biedt de perfecte gelegenheid om lekker bezig te zijn. Het is dynamisch, omdat elk kind weer anders is. De ontwikkeling die kinderen doorlopen vind ik interessant. Ik vind het dan ook een leuke uitdaging om hieraan te kunnen bijdragen. Ik kijk naar de signalen die kinderen afgeven en probeer hierop in te spelen, zodat elk kind de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Lisa de Roon

Mijn naam is Lisa de Roon en woon in Dirksland samen met mijn vriend. Mijn hobby’s zijn fotograferen, wandelen en tekenen/handletteren.
Na een aantal jaar in de kraamzorg gewerkt te hebben ben ik nu werkzaam als Pedagogisch Medewerkster op de BSO bij Kinderopvang Flakkee. Ik vind het erg bijzonder en leuk om met kinderen te werken en een bijdrage te kunnen leveren aan hun ontwikkeling. Daarnaast ben ik erg creatief en deel dit graag met de kinderen.

Inval pedagogisch medewerkster

Patty

Ik ben Patty en woon in Den Bommel met mijn vriend, onze 3 kinderen en onze hond. Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik vind het fijn om een stukje te mogen bijdragen aan de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen waarbij ik het belangrijk vind dat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen tempo. Ieder kind is uniek.

Monique Riemslag Baas

Ik ben Monique, eigenaar van Kinderopvang Flakkee. Woonachtig in Dirksland en moeder van een zoon.

Kinderen zijn mijn passie. Na vele jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt, eerst als pedagogisch medewerker en de laatste 7 jaar als locatiemanager, was de tijd gekomen om mijn droom achterna te gaan: een eigen kleinschalige en huiselijke kinderopvang beginnen dat aanvoelt als een tweede thuis, met liefdevolle, ervaren pedagogisch medewerkers.