Uw kind groeit en ontwikkelt zich razendsnel. Wij zorgen voor een veilige omgeving waar uw kind op z’n gemak is. Een omgeving waar uw kind kan groeien, nieuwe dingen kan proberen en zich sociaal kan ontwikkelen.

DagopvangBSO

Ieder kind is uniek. Onze pedagogisch medewerkers hebben aandacht voor ieder kind en weten hoe ze met kinderen om moeten gaan, van baby’s tot oudere kinderen. Door veel tijd met de kinderen door te brengen weten onze medewerkers op welke manier uw kind uitgedaagd kan worden, maar ook wanneer het tijd nodig heeft om even rustig alleen te spelen. Wij werken met een vast team, zodat er voor u en uw kind altijd een vertrouwd gezicht te vinden is.

"Dankzij rust, persoonlijke aandacht, stabiliteit en veel gezelligheid geven we de kinderen het gevoel van ‘thuiskomen’ bij Kinderopvang Flakkee."

– Eigenaresse Monique

Monique Riemslag Baas

Ik ben Monique, eigenaar van Kinderopvang Flakkee. Woonachtig in Dirksland en moeder van een zoon.

Kinderen zijn mijn passie. Na vele jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt, eerst als pedagogisch medewerker en de laatste 7 jaar als locatiemanager, was de tijd gekomen om mijn droom achterna te gaan: een eigen kleinschalige en huiselijke kinderopvang beginnen dat aanvoelt als een tweede thuis, met liefdevolle, ervaren pedagogisch medewerkers.

Annelies Bom- den Boer

Ik ben Annelies, ik woon in Oude-Tonge samen met mijn man Leen en onze kinderen Fenna, Jurre en Melle. Ik ben al 11 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik vind het fijn om een stukje in de opvoeding en verzorging van jullie kinderen te mogen bijdragen en de ontwikkeling van dichtbij te mogen volgen, dit is bij ieder kind weer uniek en op hun eigen tempo.

Ik vind het belangrijk om lol te hebben in mijn werk, met collega’s en vooral met de kinderen.

Nicole van der Bok

Mijn naam is Nicole van der Bok. Ik woon samen met mijn man en dochtertje in Middelharnis. Ik vind het fijn om een stukje te mogen bijdragen aan het opvoeden van de kinderen en vooral te genieten van de kinderen. Dat kinderen zich op hun eigen manier en tempo ontwikkelen vind ik belangrijk en ik vind het fijn daar een steentje aan bij te mogen dragen.

Judith Verhage

Mijn naam is Judith Verhage en ik woon in Dirksland. In mijn vrije tijd geef ik free run lessen en vind ik het leuk om iets lekkers te bakken. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, omdat het zo afwisselend is. Ik vind het fijn om ze te verzorgen, met ze mee te spelen en vooral ze te zien opgroeien. Ook vind ik het bijzonder om bij te mogen dragen aan hun ontwikkeling.

Ivana van Diemen

Mijn naam is Ivana en ik woon samen met mijn vriend en mijn 3 hondjes in Dirksland. Mijn hobby’s zijn dan ook lekker wandelen op het strand of in het bos. Wat ik belangrijk vind is kinderen op  een positieve manier begeleiden en ze zoveel mogelijk dingen bijleren. Buiten zijn met de kinderen vind ik heel erg fijn. Ook vind ik het erg leuk om te knutselen  en spelletjes te spelen. Ik zorg altijd dat er genoeg keuze is en kinderparticipatie vind ik erg belangrijk.