Uw kind groeit en ontwikkelt zich razendsnel. Wij zorgen voor een veilige omgeving waar uw kind op z’n gemak is. Een omgeving waar uw kind kan groeien, nieuwe dingen kan proberen en zich sociaal kan ontwikkelen.

DagopvangBSO

Ieder kind is uniek. Onze pedagogisch medewerkers hebben aandacht voor ieder kind en weten hoe ze met kinderen om moeten gaan, van baby’s tot oudere kinderen. Door veel tijd met de kinderen door te brengen weten onze medewerkers op welke manier uw kind uitgedaagd kan worden, maar ook wanneer het tijd nodig heeft om even rustig alleen te spelen. Wij werken met een vast team, zodat er voor u en uw kind altijd een vertrouwd gezicht te vinden is.

"Dankzij rust, persoonlijke aandacht, stabiliteit en veel gezelligheid geven we de kinderen het gevoel van ‘thuiskomen’ bij Kinderopvang Flakkee."

– Eigenaresse Monique

Dagopvang

Babygroep de Zeehondjes

Annelies Bom- den Boer

Ik ben Annelies, ik woon in Oude-Tonge samen met mijn man Leen en onze kinderen Fenna, Jurre en Melle. Ik ben al 11 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik vind het fijn om een stukje in de opvoeding en verzorging van jullie kinderen te mogen bijdragen en de ontwikkeling van dichtbij te mogen volgen, dit is bij ieder kind weer uniek en op hun eigen tempo.

Ik vind het belangrijk om lol te hebben in mijn werk, met collega’s en vooral met de kinderen.

Patty Bijl

Ik ben Patty en woon in Den Bommel met mijn vriend, onze 3 kinderen en onze hond. Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik vind het fijn om een stukje te mogen bijdragen aan de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen waarbij ik het belangrijk vind dat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen tempo. Ieder kind is uniek.

Verticale groep de Flamingo's

Nicole van der Bok

Mijn naam is Nicole van der Bok. Ik woon samen met mijn man en twee dochters in Middelharnis. Ik vind het fijn om een stukje te mogen bijdragen aan het opvoeden van de kinderen en vooral te genieten van de kinderen. Dat kinderen zich op hun eigen manier en tempo ontwikkelen vind ik belangrijk en ik vind het fijn daar een steentje aan bij te mogen dragen.

Judith Verhage

Mijn naam is Judith Verhage en ik woon in Dirksland. In mijn vrije tijd geef ik free run lessen en vind ik het leuk om iets lekkers te bakken. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, omdat het zo afwisselend is. Ik vind het fijn om ze te verzorgen, met ze mee te spelen en vooral ze te zien opgroeien. Ook vind ik het bijzonder om bij te mogen dragen aan hun ontwikkeling.

Peutergroep de Strandjutters

Jara Annemaat

Mijn naam is Jara Anemaat en ik woon in Sommelsdijk. Ik werk 4 dagen bij de Strandjutters. Van kleins af aan wilde ik al graag met kinderen werken. Wat het werk met kinderen zo bijzonder maakt is de band die je opbouwt met de kinderen en ouders, het deel uitmaken van de ontwikkeling en goed contact met de ouders vind ik belangrijk. Ook vind ik het belangrijk om de kinderen een veilige en fijne omgeving te bieden. Een soort tweede thuis.

Ik zit op korfbal en besteed hier veel tijd aan buiten mijn werk om. Ook hier ben ik bezig met kinderen en geef ik training.

Lenneke Gravestein

Ik ben Lenneke en werk 3 dagen bij de Strandjutters. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Middelharnis.
Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen is dat ze zo lekker leergierig zijn, het is tevens heel interessant doordat ieder kind uniek is en zich op zijn/ haar tempo ontwikkelt. Geen dag is hetzelfde. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilige omgeving te bieden.

In mijn vrije tijd sport ik graag, geef ik op donderdagavond Xco les op de sportschool. Ik vind het leuk om te koken en ga er graag met het gezin op uit. Hapje eten ergens en leuke dingen doen met vriendinnen is ook altijd goed.

BSO

Lisa de Roon

Mijn naam is Lisa de Roon en woon in Dirksland samen met mijn vriend. Mijn hobby’s zijn fotograferen, wandelen en tekenen/handletteren.
Na een aantal jaar in de kraamzorg gewerkt te hebben ben ik nu werkzaam als Pedagogisch Medewerkster op de BSO bij Kinderopvang Flakkee. Ik vind het erg bijzonder en leuk om met kinderen te werken en een bijdrage te kunnen leveren aan hun ontwikkeling. Daarnaast ben ik erg creatief en deel dit graag met de kinderen.

Inval pedagogisch medewerkster

Eliane Kos

Mijn naam is Eliane en ik woon in Middelharnis. Ik ben werkzaam als inval pedagogisch medewerkster bij Kinderopvang Flakkee. Ik vind het fijn om een stukje te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van jullie kinderen en ze te zien opgroeien.

Huishoudelijk medewerkster

Samantha Visser

Monique Riemslag Baas

Ik ben Monique, eigenaar van Kinderopvang Flakkee. Woonachtig in Dirksland en moeder van een zoon.

Kinderen zijn mijn passie. Na vele jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt, eerst als pedagogisch medewerker en de laatste 7 jaar als locatiemanager, was de tijd gekomen om mijn droom achterna te gaan: een eigen kleinschalige en huiselijke kinderopvang beginnen dat aanvoelt als een tweede thuis, met liefdevolle, ervaren pedagogisch medewerkers.

Wendy Kuik

Mijn naam is Wendy en woon met mijn 3 dochters en partner in Dirksland. Alweer bijna 25 jaar lang heb ik werkervaring opgedaan op verschillende kinderdagverblijven in de regio’s Barendrecht en Goeree-Overflakkee.

Mij kunt u vinden op kantoor waar ik ondersteunende werkzaamheden uitvoer. Sinds kort ben ik gestart met mijn opleiding pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Zodra ik dit heb afgerond, zal ik deze functie naast mijn andere werkzaamheden gaan uitoefenen.

Als pedagogisch beleidsmedewerker en coach ben je de spil tussen het pedagogisch beleid en het ontwikkelen/uitvoeren hiervan. Zo blijven wij met elkaar groeien en houden elkaar scherp!