Op onze buitenschoolse opvang zijn kinderen van 4 t/m 12 jaar welkom. Groep 1 op de BSO is van 4-6 jaar en Groep 2 is van 7-12 jaar. Eenmaal terug van school kan uw kind ontspannen in een fijne, huiselijke omgeving. Kinderen mogen bij ons meedenken en meebeslissen over wat ze willen doen.

De openingstijden van onze buitenschoolse opvang zijn:
Tijdens schoolvakanties: 07:00 uur t/m 18:00 uur
Buiten schoolvakanties: voor en na schooltijd

Als de kinderen uit school komen krijgen ze deze vrijheid. Ze mogen ook meebeslissen over uitstapjes en activiteiten tijdens de schoolvakanties. Dan gaan we namelijk vaak op stap om leuke herinneringen met elkaar te maken. We luisteren altijd goed naar wat de kinderen leuk vinden en proberen hierin te faciliteren. Zo gaan we regelmatig naar een (natuur)speeltuin, het bos of een museum. Ook op de vestiging is genoeg te doen, u kunt hierbij denken aan een atelier, gameroom, beweegruimte, ruime keuken en gezellige zithoek.

TarievenInschrijven

We geven u graag vrijblijvend een rondleiding, zodat u de sfeer van onze bso zelf kunt ervaren. Neem uw kind gerust mee om te ontdekken hoe hij of zij zich op onze bso voelt! Laat uw telefoonnummer achter of bel ons zelf even, zodat we zo snel mogelijk een afspraak in kunnen plannen.

Bel onsNeem contact op!