Onze dagopvang is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Van baby’s en dreumesen tot peuters, totdat ze de leeftijd hebben om naar school te gaan. Het gebrabbel van baby’s en geklets van peuters maakt het iedere dag tot een gezellige boel!

De openingstijden van onze dagopvang zijn
van 07:00 uur t/m 18:00 uur.

De kinderen kunnen hun slaapjes in een rustige omgeving doen, waarbij we zoveel mogelijk het ritme van thuis aanhouden. Als ze wakker zijn bieden we leuke activiteiten die bij de leeftijd van het kind passen. Zo krijgt ieder kind de aandacht die het verdient en worden ze tegelijkertijd uitgedaagd in hun ontwikkeling. We gaan ook regelmatig op stap met de kinderen, bijvoorbeeld om de eendjes te voeren, of om gewoon lekker een wandeling te maken met de bolderkar. Op de vestiging maken ze ook gebruik van ons atelier en de beweegruimte.

TarievenInschrijven

We geven u graag vrijblijvend een rondleiding, zodat u de sfeer van onze dagopvang zelf kunt ervaren. Neem uw kind gerust mee! Laat uw telefoonnummer achter of bel ons zelf even, zodat we zo snel mogelijk een afspraak in kunnen plannen.

Bel onsNeem contact op!