Uw kind groeit en ontwikkelt zich razendsnel. Wij zorgen voor een veilige omgeving waar uw kind op z’n gemak is. Een omgeving waar uw kind kan groeien, nieuwe dingen kan proberen en zich sociaal kan ontwikkelen.

DagopvangBSO

Ieder kind is uniek. Onze pedagogisch medewerkers hebben aandacht voor ieder kind en weten hoe ze met kinderen om moeten gaan, van baby’s tot oudere kinderen. Door veel tijd met de kinderen door te brengen weten onze medewerkers op welke manier uw kind uitgedaagd kan worden, maar ook wanneer het tijd nodig heeft om even rustig alleen te spelen. Wij streven ernaar om met een vast team te werken, zodat er voor u en uw kind altijd een vertrouwd gezicht te vinden is.

"Dankzij rust, persoonlijke aandacht, stabiliteit en veel gezelligheid geven we de kinderen het gevoel van ‘thuiskomen’ bij Kinderopvang Flakkee."

– Eigenaresse Monique

Monique Riemslag Baas

Ik ben Monique, eigenaar van Kinderopvang Flakkee. Ik ben 40 jaar, woonachtig in Dirksland en moeder van een zoon.

Kinderen zijn mijn passie. Na vele jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt, eerst als pedagogisch medewerker en de laatste 7 jaar als locatiemanager, was de tijd gekomen om mijn droom achterna te gaan: een eigen kleinschalige en huiselijke kinderopvang beginnen dat aanvoelt als een tweede thuis, met liefdevolle, ervaren pedagogisch medewerkers.

Annelies Bom- den Boer

Ik ben Annelies en ben 29 jaar. Ik woon in Oude-Tonge samen met mijn man Leen en onze kinderen Fenna, Jurre en Melle. Ik ben al 11 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik vind het fijn om een stukje in de opvoeding en verzorging van jullie kinderen te mogen bijdragen en de ontwikkeling van dichtbij te mogen volgen, dit is bij ieder kind weer uniek en op hun eigen tempo.

Ik vind het belangrijk om lol te hebben in mijn werk, met collega’s en vooral met de kinderen.

Elsemieke Nederveld

Ik ben Elsemieke, 33 jaar en woon samen met mijn vriend en mijn hondje in Melissant. Mijn hobby’s zijn zelf zeep maken en sporten. Ik heel blij dat ik als invalleidster aan de slag mag gaan bij kinderopvang Flakkee.

Wat ik zo leuk vind aan kinderen is dat ieder kind uniek is en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij de activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van het kind. Ik hoop de kinderen een gevoel van welkom zijn te geven zodat ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen.